русский english
ТЕХНОЛОГІЯ ЖИРОВОГО НАПІВФАБРИКАТУ ДЛЯ СОЛОДКИХ СТРАВ З ПІННОЮ СТРУКТУРОЮ
2015-01-22
Активний до:
2016-01-23
Анотація пропозиції:
Науковці університету (ХДУХТ, Україна,) пропонують технологію виробництва сухого жирового напівфабрикату для солодких страв з пінною структурою, що надає можливість зниження енергозатрат на виробництво. Університет шукає інвесторів та партнерів для практичної реалізації запропонованого проекту, а саме замовлення на виготовлення готової продукції.
Опис пропозиції:
Технологія виробництва сухого жирового напівфабрикату для солодких страв з пінною структурою передбачає використання рослинних жирів, емульгаторів, стабілізаторів, білоквмісної молочної сировини. Виробництво даного продукту не передбачає необхідного спеціального устаткування, до складу поточно-механізованої лінії входять: просіювач, котел з мішалкою, змішувач, фасувально-пакувальний автомат, технологічний процес не передбачає висушування. Даний напівфабрикат може використовуватись кондитерською промисловістю для виробництва кремів, закладами ресторанного господарства при виробництві десертної продукції. За рахунок введення різних наповнювачів може бути розроблений асортимент десертної продукції з пінною стректурою на основі сухого жирового напівфабрикату для збивання. Технологія має конкурентні переваги, зокрема, продукт має високі смакові, поживні властивості і економічні переваги, що заключаються в середній ціновій категорії, що роблять її цікавою для людей із різним рівнем прибутку. Потенційними клієнтами напівфабрикату є спеціалізовані цехи з випуску кондитерської продукції і заклади ресторанного господарства, готова продукція – всі верстви населення.
Інновації і переваги пропозиції:
Відпрацьована технологія та випробоване обладнання для виготовлення сухого жирового напівфабрикату для солодких страв з пінною структурою, що забезпечить реалізацію технології яка забезпечує одержання напівфабрикату з нижчою собівартістю, високими технологічними показниками та використанням соняшникової олії у якості жирового компонента.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Для потенційних покупців організовується презентація солодких страв з пінною структурою, виготовлених із використанням пропонованої продукції.
Технологічні ключові слова:
Промислове виробництво; Технології харчової промисловості
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Спільна подальша розробка; Випробовування нових застосувань; Адаптація до потреб замовника; Адаптація технології на нові матеріали; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії; Принципово новий процес
Тип шуканого партнера:
Виробники, інвестори, партнери для замовлення на виготовлення сухого жирового напівфабрикату для солодких страв з пінною структурою.
Сфера діяльності партнера:
Харчоконцентратна та харчова галузь промисловості
Задачі, що стоять перед партнером:
Замовлення на виготовлення сухого жирового напівфабрикату для солодких страв з пінною структурою
Країни, яким надається перевага:
Україна.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.