русский english
Апарат для очищення плодів гарбуза
2014-12-29
Активний до:
2015-12-30
Анотація пропозиції:
Університет, м. Харків, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував апарат для очищення гарбуза. Розроблена конструкція та спосіб очищення дозволяє механізувати покращити якість очищення плодів гарбуза, мінімізувати відсотки втрати сировини, інтенсифікувати та механізувати процес очищення.
Опис пропозиції:
Принцип дії розробленого апарат для очищення плодів гарбуза реалізується за рахунок розробленого комбінованого способу очищення, який забезпечується за рахунок поєднання двох складових: оброки парою та подальшим зніманням шкірки щітковими пристроями, поєднанням вирізання волокнистої частини з насінням та видалення її за рахунок увакуумування. Результати розробки можуть бути реалізовані на підприємствах харчової промисловості, зокрема на підприємствах, що спеціалізуються на переробці овочевої сировини.
Інновації і переваги пропозиції:
Застосування апарату для очищення плодів гарбуза забезпечує повну механізацію процесу очищення плодів, зменшення матеріало- та енергоємність обладнання, мінімізує втрати сировини до рівня 3-4%, а також забезпечує якість очищення плодів на рівні 97..98%. Конструкція апарату дозволяє також встановити додаткові вузли для різання плодів солодкого вздовж. Апарат для очищення гарбуза можливо використовувати на підприємствах харчової промисловості, зокрема на підприємствах, що спеціалізуються на переробці овочевої сировини, фермерських господарствах.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
№ з/п Показники АОПГ-1
1 Середня продуктивність Q, кг/год. (при середній масі плода 3,5 кг), шт./год. 140/490
2 Споживана потужність Р, кВт/год. 2,1
3 Кількість робочих органів 1
4 Габаритні розміри:
5 довжина 1320
6 ширина 340
7 висота 680
8 Маса, кг 187
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Якість та безпека харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Секрети виробництва (know-know)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера; Монтаж; Розробка і виготовлення на замовлення; Технічне консультування; Контроль якості; Технічне обслуговання
Тип шуканого партнера:
Підприємство з переробки овочевої сировини
Сфера діяльності партнера:
Харчова промисловість, консервна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД, Болгарія, Румунія, Молдова, Іспанія
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.