русский english
Технологія виробництва біологічно-активної добавки "Протоген"
2014-12-25
Активний до:
2015-12-26
Анотація пропозиції:
У Харківському державному університеті харчування та торгівлі (Україна) розроблено технологію виробництва добавки - білкового збагачувача "Протоген", що містить білок колаген у легкозасвоюваній формі. Технологія дозволяє використовувати вторинну м'ясну сировину та субпродукти.
Університет шукає інвесторів і партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Розроблено та запропоновано технологію виробництва білкового збагачувача "Протоген", призначеного для введення у харчові продукти, в тому числі лікувально-профілактичного призначення. Така технологія дозволяє отримати біологічно-активну длобавку для збагачування продуктів на легкозасвоюваний для організму людини білок колаген та амінокислоти, переважно пролін та оксіпролін. Збагачувач дозволяє замінити від 5 до 15% основної сировини при виробництві ковбасних, м'ясних січених, борошняних ті хлібобулочних виробів.
Інновації і переваги пропозиції:
Впровадження даної технології на підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства не потребує закупівлі нового коштовного обладнання та виділення додаткової площі. Отже технологія може бути реалізована на підприємстві будь-якої потужності.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент № 10130 від 15.11.2005 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Ппідприємства харчової промисловості та ресторанного господарства
Сфера діяльності партнера:
Виробництво готових виробів та напівфабрикатів
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни ЄС
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.