русский english
Спосіб виробництва редьки маринованої
2014-11-17
Активний до:
2015-11-18
Анотація пропозиції:
Науковці ХДУХТ (Україна), що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок пропонують виробництво редьки маринованої підвищеної якості шляхом використання дешевої та доступної овочевої сировини, а також застосування пряноароматичної сировини, що забезпечує високу харчову цінність та покращення органолептичних властивостей маринованої овочевої продукції. Університет шукає інвесторів і партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропоний спосіб дає можливість отримання редьки маринованої з високим вмістом вітамінів та мінеральних речовин та покращеними органолептичними властивостями. Виробництво редьки маринованої включає інспектування овочів, мийку, очищення та подрібнення, укладання в тару, приготування та заливку маринадом, герметичне закупорювання та стерилізацію. В якості овочевої сировини використовують редьку, а до складу маринаду входить сік журавлини, лимонна кислота та пряноароматична сировина. Редька маринована характеризується приємним, оригінальним та гармонійним смаком і ароматом, а також має високу харчову цінність за рахунок підвищеного вмісту вітаміну С, мінеральних та бактерицидних речовин.
Інновації і переваги пропозиції:
Використання способу виробництва редьки маринованої дозволить розширити асортимент перероблених овочів, дає можливість виробляти й вживати в раціон корисну та безпечну мариновану овочеву продукцію з підвищеною біологічною цінністю й покращеними смаковими якостями продукту, до складу якого входять натуральні компоненти.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Використання попередньої обробки сировини розчином солей дозволяє знизити вміст нітратів у редьці на 60%, а застосування смакоароматичної добавки забезпечує покращення органолептичних властивостей редьки маринованої і високу харчову цінність готової продукції.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель 2014 рік
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Випробовування нових застосувань; Адаптація до потреб замовника; Адаптація технології на нові матеріали; Технічне консультування
Тип шуканого партнера:
Харчова промисловість, а саме консервне виробництво плодоовочевої продукції та підприємства торгівлі та ресторанного господарства
Сфера діяльності партнера:
Овочепереробна та харчова промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, Євросоюз, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.