русский english
Технологія виробництва овочевого морозива
2014-10-31
Активний до:
2015-11-01
Анотація пропозиції:
Університет в м. Харкові, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, пропонує технологію виробництва овочевого морозива. Розроблена технологія дозволяє отримати продукт з високими смаковими властивостями та харчовою цінністю, а також покращеною якістю. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія виробництва овочевого морозива передбачає те, що до рецептурного складу входить тільки овочевий сік, який отримується шляхом подрібнення, центрифугування, фільтрації та відокремлення рідкої фази шляхом дворазового циклу заморожування-розморожування. Використання дворазового заморожування-розморожування безпосередньо перед центрифугуванням томатів дозволяє збільшити вихід рідкої фази томатного соку за рахунок порушення клітинної цілісності під дією низьких температур.
Інновації і переваги пропозиції:
Застосування даної технології переробки томатних овочів є високоефективним та безвідхідним оскільки м’якоть може підлягати подальшому використанню на підприємствах консервної та овочепереробної промисловості.
Конкурентні переваги запропонованого способу виробництва овочевого морозива також обумовлені більш яскравими смако-ароматичними характеристиками, стабільністю характеристик під час змін агрегатного стану та збереженням технологічних властивостей протягом тривалого часу зберігання.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Україна, 2011 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера
Тип шуканого партнера:
Консервні заводи
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.