русский english
Технологія приготування пасти на основі грибів
2014-10-31
Активний до:
2015-11-01
Анотація пропозиції:
Університет в м. Харкові, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, пропонує технологію приготування пасти на основі грибів. Розроблена технологія дозволяє отримати продукт з підвищеною харчовою та біологічною цінністю, з тривалим терміном зберігання. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія приготування пасти на основі грибів передбачає внесення до рецептури подрібнених цибулі ріпчастої, білого коріння пряно-ароматичних овочів та рослинної олії, що сприяє утворенню суспензії з рослинної сировини, що позитивно впливає на проведення комбінованої теплової обробки й одержання паст високої якості. Застосування охолодження та витримування грибів за низьких температур сприяє руйнуванню структурної цілісності, а подальше подрібнення в замороженому стані сприяє максимальному виходу рідкої фракції і розподілу твердої фракції по всьому об’єму продукту.
Інновації і переваги пропозиції:
Економічні преваги запропонованого способу приготування паст на основі грибів обумовлені використанням НВЧ-нагріву та вакуумування, що скорочує тривалість теплового впливу полягають у скороченні витрат часу та енергоємності на виробництво.
Конкурентні переваги запропонованого способу приготування паст на основі грибів також обумовлені інтенсифікацією технологічного процесу, раціональним комбінуванням НВЧ-нагріву та вакуумування, підвищенням якості готового продукту за рахунок максимального збереження БАР та відсутності перегріву компонентів на кожній стадії процесу.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Україна, 2007 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера
Тип шуканого партнера:
Консервні заводи
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.