русский english
Технологія одержання заморожених фруктових начинок
2014-10-31
Активний до:
2015-11-01
Анотація пропозиції:
Університет в м. Харкові, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, пропонує технологію одержання заморожених фруктових начинок. Розроблена технологія дозволяє отримати продукт з більш високими якісними показниками, розширити асортимент фруктових начинок з подовженим терміном зберігання. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія одержання заморожених фруктових начинок передбачає внесення до рецептури частки пектину яблучного, що призводить до зменшення тривалості перебування фруктового пюре під дією високих температур, виключення процесу уварювання, усунення необхідності у зайвих домішках з підвищенням за їх рахунок вмісту фруктів та цукру в начинках. Внесення пектину яблучного дозволяє виводити токсини й важкі метали, знижувати алергічний вплив, регулювати обмін речовин та функції органів травлення, що підтверджено клінічними дослідженнями.
Інновації і переваги пропозиції:
Економічні преваги запропонованого способу отримання фруктових начинок полягають у скороченні витрат часу та енергоємності на виробництво.
Конкурентні переваги запропонованого способу отримання фруктових начинок також обумовлені покращеними показниками структури та консистенції, безпечністю та корисністю, збільшеним терміном зберігання.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Україна, 2009 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера
Тип шуканого партнера:
Консервні заводи
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.