русский english
Технологія виробництва яблучно-виноградної пасти
2014-10-31
Активний до:
2015-11-01
Анотація пропозиції:
Університет в м. Харкові, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, пропонує технологію виробництва яблучно-виноградної пасти. Розроблена технологія дозволяє розширити асортимент фруктових паст з подовженим терміном зберігання за низьких температур. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія виробництва яблучно-виноградної пасти передбачає додавання до фруктової суміші полісахариду ксантан. Отримана яблучно-виноградна паста з додаванням ксантану характеризується однорідністю структури та більшими термінами зберігання за рахунок зв’язування вільної вологи продукту полісахаридом.
Інновації і переваги пропозиції:
Економічні преваги запропонованого способу виробництва яблучно-виноградних паст полягають у перевищенні доходів від виробництва і реалізації продукції над відповідними витратами у вартісному вираженні.
Конкурентні переваги запропонованого способу виробництва яблучно-виноградних паст також обумовлені тим, що при їх виробництві використовують літні та осінні сорти яблук та винограду, тим самим згладжуючи сезонність використання свіжих плодів та ягід, зниженням ризику додаткових кількісних і якісних втрат продуктів при тимчасових порушеннях умов холодильного зберігання, збільшенням терміну холодильного зберігання.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Україна, 2003 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера
Тип шуканого партнера:
Консервні заводи
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.