русский english
Технологія виробництва пасти на основі гарбуза та моркви
2014-10-31
Активний до:
2015-11-01
Анотація пропозиції:
Університет в м. Харкові, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, пропонує технологію виробництва пасти на основі гарбуза та моркви. Розроблена технологія дозволяє удосконалити технології виробництва овочевих паст, збільшити термін зберігання при низьких температурах. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія виробництва паст на основі гарбуза та моркви передбачає додавання до овочевої суміші полісахариду ксантан. Використання у технології ксантану – полісахариду мікробного походження дозволяє отримати продукт з подовженим терміном зберігання та мікробіологічними показниками, що не перевищують встановлених нормативів більш тривалий проміжок часу.
Інновації і переваги пропозиції:
Конкурентні переваги запропонованого способу виробництва паст на основі гарбуза та моркви також обумовлені зниженням ризику додаткових кількісних і якісних втрат продуктів при тимчасових порушеннях умов холодильного зберігання, збільшенням терміну холодильного зберігання.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Україна, 2002 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера
Тип шуканого партнера:
Консервні заводи
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.