русский english
Спосіб визначення ароматопроникності натуральних ковбасних оболонок
2014-10-29
Активний до:
2015-10-30
Анотація пропозиції:
Науковцями Харківського державного університету харчування та торгівлі (м. Харків) розроблено спосіб визначення ароматопроникності натуральних ковбасних оболонок, що передбачає використання газового хроматографу для аналізування проб повітря з метою якісної та кількісної ідентифікації компонентів аромату, які проникають через досліджувані плівки
Опис пропозиції:
Спосіб визначення ароматопроникності натуральних ковбасних оболонок передбачає використання газового хроматографу для аналізування проб повітря, які відбирають через встановлені проміжки часу з герметичної скляної судини, обладнаної пристроєм для відбору проб. При цьому у зазначеній судині розміщено скляну віалу з ароматичною речовиною, закриту плівкою фабрикату кишок, з якого вирізають окремий зразок-мембрану у вигляді кола, та герметизовану за допомогою алюмінієвого ковпачка з отвором і колоподібної фторопластової мембрани
Інновації і переваги пропозиції:
Завдяки виключенню необхідності зварювання кишкових плівок і забезпеченню герметичності судин, закритих кишковими плівками, за допомогою алюмінієвого ковпачка і колоподібної фторопластової мембрани досягається можливість застосування даного способу для об’єктивного та достовірного кількісного визначення проникності компонентів аромату тієї чи іншої речовини та отримання додаткових даних про комплекс захисних властивостей натуральних ковбасних оболонок.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Розроблено та затверджено методичні рекомендації з запровадження та реалізації даного способу
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчова упаковка / транспортування; Обробка харчових продуктів; Якість та безпека харчових продуктів; Методи виявлення та аналізу
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника
Тип шуканого партнера:
Дослідні та виробничі установи та підприємства, інвестори
Сфера діяльності партнера:
М’ясна промисловість, таропакувальна промисловість, харчова промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Замовлення на впровадження способу у діяльність виробничо-дослідницьких лабораторій м’ясної і таропакувальної промисловості
Країни, яким надається перевага:
Україна, страни СНД, ЄС
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.