русский english
Технологія виробництва заморожених напівфабрикатів
2014-10-29
Активний до:
2015-10-30
Анотація пропозиції:
Науковці Харківського державного університету харчування та торгівлі (м. Харків) пропонують спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів з використанням композиції кріопротекторної «КріоЛакт», введення якої до рецептурного складу дозволяє регулювати органолептичні та функціонально-технологічні властивості кінцевого продукту. Університет шукає інвесторів та партнерів для впровадження технології у масове виробництво
Опис пропозиції:
Технологія виробництва м’ясних січених заморожених напівфабрикатів передбачає приготування фаршу на м’ясорубці, перемішування до утворення однорідної консистенції, формування, панірування, заморожування, упаковку та зберігання. Особливістю розробленої технології є використання композиції кріопротекторної дії «КріоЛакт» на стадії формування фаршу у кількості 7,0% до маси основної сировини. Введення до рецептурного складу м’ясних січених напівфабрикатів добавки «КріоЛакт» дозволяє регулювати органолептичні, функціонально-технологічні властивості готових напівфабрикатів, а також підвищує харчову та біологічну цінність готової продукції.
Інновації і переваги пропозиції:
Технології дозволяє забезпечити ефективну переробку м’ясної сировини, а також виробництво заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів, в яких шляхом введення добавок, які мають властивості кріопротекторів, на стадії підготовки м’ясного фаршу забезпечується поліпшення технологічних властивостей: збільшення вологозв’язуючої здібності, ніжності, стабілізації структури м’ясного фаршу; збільшення виходу готового продукту після теплової обробки; поліпшення органолептичних показників
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Розроблено та затверджено комплект нормативної та технологічної документації на добавки кріопротекторні "КріоЛакт" та м'ясні заморожені напівфабрикати з її використанням
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України, 2011 рік
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника
Тип шуканого партнера:
Дослідні та виробничі установи та підприємства, інвестори
Сфера діяльності партнера:
Мясопереробна галузь промисловості, заклади ресторанного господарства, спеціалізовані цеха
Задачі, що стоять перед партнером:
Замовлення на провадження розробленої технології у масове виробництво
Країни, яким надається перевага:
Украіна, страни СНД, ЄС
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.