русский english
Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних мас з його використанням
2014-10-28
Активний до:
2015-10-29
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Технологія паштетних печінкових мас передбачає використання у їх складі напівфабрикату білково-мінерального – носія біоорганічних сполук кальцію (стійкий комплекс кальцію із колагеновими білками вторинної м’ясної сировини), засвоюваних організмом людини. Це дозволяє отримати продукт зі збалансованим хімічним складом, багатим на незамінні нутрієнти, а саме кальцій.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонований новий продукт доступний широким верстам населення та характеризується підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Виробництво продукту є економічно вигідним через використання вторинної м’ясної сировини з високими технологічними властивостями та з погляду оздоровчих характеристик. Виявлено радіозахисну дію напівфабрикату кісткового харчового (НКХ), як харчової добавки до печінкових паштетних мас при рентгенівському опромінюванні біологічних обєктів.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням може бути реалізована на будь-якому підприємстві м’ясопереробної промисловості чи ресторанного господарства. Дана технологія не потребує встановлення додаткового обладнання.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Новизну технічних рішень підтверджено деклараційним патентом України на винахід
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва харчових продуктів.
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість; харчова промисловість.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, Росія, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.