русский english
Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну
2014-10-28
Активний до:
2015-10-29
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував нові види печінкових та м’ясних паштетів, збагачених на незамінні дефіцитні біоорганічні сполуки йоду та кальцію шляхом використання напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) та еламіну, які крім свого основного призначення, володіють радіозахисними властивостями. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Нові види паштетної продукції передбачають впровадження в класичну технологію виробництва печінкових та м’ясних паштетів додаткової операції. Збагачення паштетів біоорганічними сполуками йоду та кальцію, обумовлена тим фактом, що наша країна традиційно ендемічний регіон відносно дефіциту йоду, а нестача натуральних молочних продуктів призвела до дефіциту засвоюваних сполук кальцію в раціонах харчування.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропоновані збагачені печінкові та м’ясні паштети дозволяють запобігти виникненню таких важких хвороб, як ендемічний зоб, низькорослість, глухонімота, порушення розумової діяльності дітей та дорослих (за рахунок збагачення продукту еламіном), захворювання опорно-рухового апарату, серцево-судинної системи тощо (за рахунок збагачення паштетів НКХ). Також перевага пропозиції зумовлена розширенням асортименту м’ясної продукції, що впливає на конкурентоздатність продукту.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Збагачені печінкові та м’ясні паштети можуть вироблятися на традиційному обладнанні.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патенти України на корисну модель
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва харчових продуктів.
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість; харчова промисловість.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.