русский english
Технологія виробництва приладу для струшування плодів
2014-10-28
Активний до:
2015-10-29
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію виробництва стряхівателя плодів, який володіє додатковими властивостями, а саме підвищує ефективність збору плодів. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Технологія виробництва стряхівателя плодів передбачає підвищення ефективності збору плодів За рахунок підвищення повноти з’йома плодів. З’йом плодів здійснюється за рахунок встановлених пальців серповидної форми, які занурюються в крону, зміщуючись одночасно впродовж ряду, і одночасно вібрують, струшуючи плоди. Струхіватель підвищує швидкість, якість та кількість збору у порівняні збору плодів без його використання. Винахід відноситься до сільськогосподарського машино будівництва.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована технологія виробництва стряхівателя плодів надає можливість підвищити ефективність збору плодів за рахунок підвищення повноти їх з'йому.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Винахід відноситься до області сільськогосподарського машинобудівництва, до машин для збору плодів.
Технологічні ключові слова:
Сільське господарство; Сільськогосподарська техніка / технологія; Садівництво; Навколишнє середовище
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Промислова автоматика; Промислове устаткування і машини
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Авторські права (copyright)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва сільськогосподарської техніки.
Сфера діяльності партнера:
Сільське господарство; Підприємства малого та середнього бізнесу з виробництва сільськогосподарської техніки.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.