русский english
Пристрій для дослідження процесу екстрагування рослинної сировини
2014-10-22
Активний до:
2015-10-23
Анотація пропозиції:
Університет, м. Харків, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував пристрій для дослідження процесу екстрагування рослинної сировини. Розроблена конструкція та спосіб дослідження дозволяє підібрати необхідні режими проведення процесу в умовах агресивного середовища з утворенням їдких парів (кислотних, лужних). Університет шукає партнерів для спільної роботи з впровадження пристрою у виробництво.
Опис пропозиції:
Принцип дії розробленого пристрою для екстракції рослинної сировини реалізується за рахунок поєднання технологічності обладнання та забезпечення ефективного та наочного дослідження процесу екстрагування з рослинної сировини в лабораторних умовах. Результати розробки можуть бути реалізовані на підприємствах харчової, фармацевтичної, мікробіологічній промисловості, зокрема на підприємствах, що спеціалізуються на переробці рослинної сировини.
Інновації і переваги пропозиції:
Застосування пристрою для дослідження процесу екстрагування рослинної сировини забезпечує візуальне спостереження за процесом екстрагування необхідних речовин з рослинної сировини. Конструкція пристрою дозволяє проводити візуальне спостереження процесу екстрагування необхідних речовин за рахунок невеликих габаритів та невеликої кількості апаратури. Пристрій для дослідження процесу екстрагування рослинної сировини можливо використовувати на підприємствах харчової, фармацевтичної, мікробіологічній промисловості, зокрема на підприємствах, що спеціалізуються на переробці рослинної сировини та у науково-дослідних лабораторіях.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
№ з/п Параметри Значення
1 Об’єм робочої ємності, дм3 1,0
2 Максимальна споживча потужність Р, кВт 0,150
3 Електроживлення, В, Гц 220, 50
5 Комплектація pH-метр
6 Кількість робочих органів 1
7 Габаритні розміри без рН-метра:
8 довжина, м 0,210
9 ширина, м 0,165
10 висота, м 0,320
11 Маса, кг 4
Технологічні ключові слова:
Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Продукти харчування повсякденного попиту; Мембрани і вироби на основі мембран
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Авторські права (copyright)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника; Адаптація технології на нові матеріали; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Дослідницькі, комерційні та промислові організації
Сфера діяльності партнера:
Підприємства харчової, фармацевтичної, мікробіологічної та переробної промисловості, виробники харчового, фармацевтичного, мікробіологічного та переробного обладнання
Задачі, що стоять перед партнером:
Спільна подальша розробка, сумісна розробка продукції на основі досвіду розробника і виробничих можливостей одержувача
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД, Болгарія, Румунія, Молдова, Іспанія
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.