русский english
Технологія напівфабрикату для морозива на основі сколотин
2014-10-22
Активний до:
2015-10-23
Анотація пропозиції:
Науковці Харківського державного університету харчування та торгівлі (Україна) пропонують технологію напівфабрикату для м’якого морозива на основі сколотин. Розроблена технологія дозволяє зберігати напівфабрикат тривалий час та використовувати напівфабрикат для виробництва як м’якого, так і загартованого морозива. Університет шукає партнерів для спільної роботи з впровадження способу у виробництво.
Опис пропозиції:
Технологія розробленого напівфабрикату для морозива на основі сколотин може широко застосовуватися під час переробки молочної сировини для виготовлення морозива. Заропонована технологія дозволяє підвищити якість та харчову цінність напівфабрикату, розширити асортимент продукції та раціональне використання цінної білково-вуглеводної молочної сировини завдяки використанню в якості рідкого молочного компоненту сколотин, які разом із сироватковими білками містять казеїн та комплекс протисклеротичних речовин; знизити температуру пастеризації суміші, що запобігає руйнуванню білкових речовин та вітамінів. Спосіб передбачає проведення попередньої підготовки сировинних компонентів; змішування цукру та стабілізатору, додавання їх до сколотин, після чого проводять фільтрацію, пастеризацію та гомогенізацію одержаної суміші, її подальше охолодження та упаковку в споживчу тару.
Інновації і переваги пропозиції:
Впровадження технології напівфабрикату для морозива на основі сколотин – цінного харчового продукту, має можливість широкого застосування на підприємствах молочної промисловості та на підприємствах громадського харчування. Запропонована технологія надає можливість отримувати напівфабрикат для морозива з високими показниками якості та харчової цінності, раціонального використання цінної молочної сировини, а також розширити асортимент харчової продукції.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника; Адаптація технології на нові матеріали; Контроль якості; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Дослідницькі, комерційні та промислові організації
Сфера діяльності партнера:
Харчова промисловість, ресторанний бізнес
Задачі, що стоять перед партнером:
Спільна подальша розробка, сумісна розробка продукції на основі досвіду розробника і виробничих можливостей одержувача
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД, Болгарія, Румунія, Молдова, Іспанія
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.