русский english
Виготовлення знежиреного дрібнодисперсного порошку та натуральних екстрактів із кісточки і шкірки винограду.
2014-10-07
Активний до:
2015-10-08
Анотація пропозиції:
Науковці університету (ХДУХТ, Україна,) пропонують виготовлення знежиреного дрібнодисперсного порошку та натуральних екстрактів із кісточки і шкірки червоних сортів винограду із заданим фракційним складом і збереженням основних властивостей сировини. Університет шукає інвесторів та партнерів для практичної реалізації запропонованого проекту, а саме замовлення на виготовлення готової продукції.
Опис пропозиції:
Пропонується виготовлення під замовлення ( по узгодженим Технічним умовам ):
- знежиреного (вміст сирого жиру менше 1,0%) дрібнодисперсного порошку кісточки винограду (дисперсність основної фракції не більше 50 мкм із залишком на ситі 10%);
- знежиреного (вміст сирого жиру менше 5-8%) дрібнодисперсного порошку кісточки винограду (дисперсність основної фракції не більше 50 мкм із залишком на ситі 10%);
- дрібнодисперсного порошку шкірки червоних сортів винограду
(дисперсність основної фракції не більше 50 мкм із залишком на ситі 10%);
- екстракту зрідженими газами (фреонами) шкірки червоних сортів винограду;
- натурального масляного екстракту кісточки винограду.
За розробленою технологією, виготовлення дрібнодисперсних порошків відбувається шляхом механічної активізації сировини в інертних газових або рідких середовищах в залежності від фізікомеханіческіх властивостей подрібнюючої сировини.
Натуральні масляні екстракти з кісточки і шкірки червоних сортів винограду виготовляються за технологією екстрагування речовин зрідженими газами (фреонами), яка не вносить змін в структуру і хімічний склад сировини, що переробляється і передбачає пасивне видалення екстрагента з екстракту і сировини. Процес екстрагування проводиться при температурах від +30 ° С до - 20 ° С, що дозволяє отримати найбільш повний сумарний витяг природних речовин в їх нативному вигляді. Одержувані натуральні масляні екстракти чисті від мікробіологічного забруднення.
Інновації і переваги пропозиції:
Відпрацьована технологія та випробоване обладнання для виготовлення знежиреного дрібнодісперсного порошку, натуральних масляних екстрактів із кісточки винограду та шкірки червоних сортів винограду, що забезпечить реалізацію ефективних технологій виготовлення готової продукції із заданим фракційним складом та збереженням природних, ароматичних і смакових характеристик, активних компонентів вихідної сировини.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Для потенційних покупців організовується презентація борошняних кондитерських виробів, виготовлених з із використанням пропонованої продукції.
Технологічні ключові слова:
Промислове виробництво; Фармацевтика; Фармацевтичні продукти / ліки; Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Фармпрепарати/тонкі хімікати; Харчові продукти і напої; Харчові добавки/вітаміни; Косметика, засоби для здоров'я і краси; Інше промислове устаткування і машини
Поточна стадія розвитку:
Вже на ринку
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент Украины 2005 г.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Випробовування нових застосувань; Адаптація до потреб замовника; Адаптація технології на нові матеріали; Розробка і виготовлення на замовлення; Технічне консультування
Тип шуканого партнера:
Виробники, інвестори, партнери для замовлення на виготовлення знежиреного дрібнодисперсного порошку та натуральних екстрактів із кісточки і шкірки червоних сортів винограду.
Сфера діяльності партнера:
Харчоконцентратна та харчова галузь промисловості, фармацевтична, парфюмерно–косметична промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Замовлення на виготовлення знежиреного дрібнодисперсного порошку та натуральних екстрактів із кісточки і шкірки червоних сортів винограду
Країни, яким надається перевага:
Україна.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.