русский english
Технологія і рецептура бісквітів з еламіном та стевіозидом
2014-10-05
Активний до:
2015-10-06
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував вдосконалену рецептуру бісквітів, збагачених на йод в органічній формі, за рахунок використання продукту переробки морської водорості ламінарії − еламіну, та зі зменшеною кількістю цукру за рахунок заміни його на природній підсолоджувач − стевіозид Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Технологія бісквітів передбачає використання у їх складі еламіну – носія органічно зв’язаного з білком йоду, легко засвоюваного організмом людини та стевіозиду − природного підсолоджувача з нульовим глікемічним індексом. Це дозволяє отримати продукт зі збалансованим хімічним складом, багатим на незамінні нутрієнти, а саме йод та зі зниженою на 50% кількістю цукру.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропоновано новий продукт масового споживання, що характеризується підвищеною харчовою цінністю. Виробництво продукту є економічно вигідним через використання сировини (стевіозиду), що є дешевшим за цукор та з погляду оздоровчих характеристик, що значно впливають на конкурентоздатність продукту.
Технологія забезпечена патентом на корисну модель.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологія бісквітів з еламіном та стевіозидом може бути реалізована на будь-якому кондитерському підприємстві чи ресторанному господарстві. Дана технологія не потребує встановлення додаткового обладнання.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Подана заявка на патент
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва харчових продуктів.
Сфера діяльності партнера:
Харчова промисловість.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, Росія, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.