русский english
Технологія виробництва пасти зі столового буряку
2014-10-05
Активний до:
2015-10-06
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію виробництва пасти зі столового буряку яка передбачає використання натуральної сировини з максимальним збереженням біологічно-активних речовин, тим самим дає можливість отримати безпечну продукцію з високою харчовою та біологічною цінністю. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Технологія виробництва пасти зі столового буряку передбачає використання натуральної сировини з максимальним збереженням біологічно-активних речовин. Паста має високий вміст антоцианових барвних речовин, катехінів, фловонолових глікозидів, вітамінів і мінеральних сполук, які сприяють очищенню організму, покращують виведення токсикантів, знижують рівень холестерину в крові, зміцнюють капіляри та кровоносні судини, сприяють кровотворенню, підвищують вміст гемоглобіну, знижують артеріальній тиск. Паста зі столового буряку володіє радіопротекторними властивостями, має багатофункціональне призначення. Запропонована технологія отримання пасти дає можливість отримати безпечну продукцію з високою харчовою та біологічною цінністю.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована технологія дозволяє отримати продукт з кремоподібною, однорідною консистенцією, малинового кольору, з кисло-солодким смаком і ароматом імбиру та цитрусової цедри. Технологія забезпечена затвердженою нормативною документацією.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Виробництво пасти зі столового буряку не потребує додаткового обладнання і може бути реалізовано у виробничих цехах закладів ресторанного господарства та підприємств харчової галузі.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва харчових продуктів, заклади ресторанного господарства.
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість, харчова промисловість, заклади ресторанного господарства.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.