русский english
Технологія виробництва ферментованої редьки
2014-09-30
Активний до:
2015-10-01
Анотація пропозиції:
Науковці ХДУХТ (Україна), пропонують технологію отримання продуктів із редьки з підвищеною якістю шляхом використання дешевої, доступної та корисної овочевої сировини – редьки, яка містить велику кількість вітамінів, мінеральних та фітонцидних речовин, а також застосування смакоароматичної добавки, що забезпечує покращення органолептичних властивостей ферментованої редьки і високу харчову цінність квашеної продукції. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія дає можливість отримання ферментованої редьки з високим вмістом вітамінів та мінеральних речовин та покращеними органолептичними властивостями. Ферментована редька характеризується приємним, оригінальним та гармонійним смаком і ароматом, а також має високу харчову цінність за рахунок підвищеного вмісту вітаміну С, мінеральних та бактерицидних речовин.
Інновації і переваги пропозиції:
Використання редьки дозволяє розширити асортимент квашених овочів, випускати ферментовану продукцію підвищеної харчової цінності за рахунок вмісту великої кількості вітамінів та інших біологічно активних речовин, а використання смакоароматичної добавки сприяє покращенню органолептичних показників готової продукції і дасть можливість виробляти й вживати в раціон корисні та безпечні продукти з редьки.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Використання попередньої обробки сировини розчином солей дозволяє знизити вміст нітратів у редьці на 60%, а застосування смакоароматичної добавки забезпечує покращення органолептичних властивостей ферментованої редьки і високу харчову цінність квашеної продукції.
Технологічні ключові слова:
Тваринництво / землеробство; Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Якість та безпека харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель від 26.08.2014
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Випробовування нових застосувань; Адаптація до потреб замовника; Адаптація технології на нові матеріали; Технічне консультування
Тип шуканого партнера:
Харчова промисловість, а саме консервне виробництво плодоовочевої продукції та підприємства торгівлі та ресторанного господарства
Сфера діяльності партнера:
Овочепереробна та харчова промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, Євросоюз, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.