русский english
Технологія виробництва продуктів із редьки
2014-09-19
Активний до:
2015-09-20
Анотація пропозиції:
Науковці Харківського державного університету харчування та торгівлі (Україна) пропонують технологію отримання продуктів із редьки з підвищеною якістю шляхом застосування обробки редьки розчином солей та використання нетрадиційної рослинної сировини – соку журавлини для приготування маринаду. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія дає можливість отримання овочевої сировини зі зниженим вмістом нітратів, високим вмістом вітамінів і мінеральних речовин та покращеними органолептичними властивостями. Готові продукти з редьки характеризуються підвищеним вмістом вітаміну С, оригінальним та гармонійним смаком і ароматом.
Інновації і переваги пропозиції:
Переваги пропозиції полягають у використанні технології яка забезпечить зниження нітратів у перероблених продуктах із редьки, підвищенню біологічної цінності, покращенню органолептичних властивостей, стабілізації якості, а також розширить асортимент перероблених овочів і дасть можливість виробляти й вживати в раціон корисні та безпечні продукти з редьки.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Використання попередньої обробки сировини розчином солей дозволяє знизити вміст нітратів у редьці на 60%, а використання соку журавлини для виробнитцва маринаду сприяє збільшенню кількості вітамінів та інших біологічно активних речовин, покращенню органолептичних показників готової продукції, а саме – надання продукції привабливого зовнішнього вигляду, аромату та оригінального смаку і розширенню асортименту перероблених овочів.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Якість та безпека харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель від 26.08.2014
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника; Адаптація технології на нові матеріали; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера; Розробка і виготовлення на замовлення; Технічне консультування; Контроль якості
Тип шуканого партнера:
Харчова промисловість, а самe консервне виробництво плодоовочевої продукції та підприємства торгівлі та ресторанного господарства
Сфера діяльності партнера:
Овочепереробна та харчова промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, Євросоюз, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.