русский english
Технологія отримання малосольних огірків низькотемпературним безрозсільним способом
2014-01-15
Активний до:
2015-01-16
Анотація пропозиції:
Науковці Харківського державного університету харчування та торгівлі (Україна) пропонують технологію отримання огірків малосольних низькотемпературним безрозсільним способом, що дозволяє зберегти природній колір продукту та його біологічно активні речовини. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія дозволяє розширити асортимент овочевих продуктів та можливість виробляти та вживати в раціон корисні малосольні огірки протягом всього року. Це досягається за рахунок первинної обробки овочевої сировини, що дозволяє максимально зберегти в ній біологічно активні речовини та стабілізувати колір. На сьогодні перелік продуктів переробки огірків обмежений виробництвом солоних та маринованих і не може задовольнити всі вимоги населення.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована технологія отримання огірків малосольних низькотемпературним безрозсільним способом дає можливість отримати огірки малосольні натурального зеленого кольору без додавання штучних барвників, збалансованих за органолептичними показниками, з підвищеним вмістом вітаміну С, хлорофілів та каротиноїдів. Продукт виробляється на основі рослинної сировини вітчизняної селекції, що дозволить у повній мірі використати сільськогосподарський потенціал країни. Технологія передбачає використання лише натуральної сировини.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
На продукцію отримано санітарно-гігієнічний висновок та затверджено в установленому порядку нормативно технічну документацію (пакети ТУ, ТІ):
ТУ У 15.3-01566330-213:2010 «Огірки малосольні. Технічні умови».
Технологічні ключові слова:
Сільськогосподарська техніка / технологія; Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель «Спосіб отримання малосольних огірків».
Тип потрібної співпраці:
Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника; Адаптація технології на нові матеріали; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера; Розробка і виготовлення на замовлення; Технічне консультування; Контроль якості
Тип шуканого партнера:
Овочепереробні підприємства
Сфера діяльності партнера:
Переробна, харчова промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, Росія, Євросоюз
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.