русский english
Спосіб очищення цибулі ріпчастої
2013-12-30
Активний до:
2014-12-31
Анотація пропозиції:
Університет м. Харків, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок запропонував спосіб очищення цибулі ріпчастої. Комбінований спосіб очищення здійснюється за допомогою розробленого апарата для очищення цибулі ріпчастої. Запропонований спосіб покращує якість очищення цибулі, зменшує відсоток втрат сировини, дозволяє суттєво інтенсифікувати процес очищення.
Опис пропозиції:
За результатами проведених експериментальних досліджень розроблено апарат для очищення цибулі ріпчастої. Використання апарата для очищення цибулі ріпчастої дозволяє значно зменшити матеріало- та енергоємність обладнання, знизити відсоток втрат сировини, а також покращити якість очищення сировини. Визначені раціональні параметри процесу термічної обробки цибулі ріпчастої та процесу її механічного очищення дозволять забезпечити належні показники якості її очищення. Слід зазначити, що апарат для очищення цибулі забезпечує більш високу якість очищення порівняно з апаратами, які сьогодні застосовуються на підприємствах ресторанного господарства, переробних підприємствах та підприємствах харчової промисловості. Результати розробки можуть бути реалізовані на підприємствах харчової промисловості та у закладах ресторанного господарства.
Інновації і переваги пропозиції:
Виробництво очищених овочів шляхом використання комбінованого способу очищення дозволить зменшити собівартість готового продукту за рахунок зменшення втрат сировини під час проведення процесу. Використання даного способу не потребує попереднього калібрування сировини. Даний спосіб очищення дозволяє також покращити якість очищення, що в свою чергу інтенсифікує процес очищення, а також виключає таку операцію, як ручна доочистка сировини. Апарат для здійснення комбінованого процесу очищення можливо застосовувати як на підприємствах харчової промисловості так і на підприємствах ресторанного господарства.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України «Апарат для очищення цибулі ріпчастої»
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Випробовування нових застосувань; Адаптація до потреб замовника; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера; Принципово новий процес; Монтаж; Розробка і виготовлення на замовлення; Технічне консультування; Контроль якості; Технічне обслуговання
Тип шуканого партнера:
Підприємство з переробки овочевої сировини
Сфера діяльності партнера:
Харчова промисловість, ресторанний бізнес
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.