русский english
Технологія заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням крохмалевмісної рослинної сировини
2013-12-30
Активний до:
2014-12-31
Анотація пропозиції:
Університет в м. Харкові, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, пропонує технологію заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням крохмалевмісної рослинної сировини. Розроблена технологія забезпечує покращення структурно-механічних властивостей готових булочних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів, а також більш тривалий термін холодильного зберігання тістових заготовок. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням крохмалевмісної рослинної сировини передбачає часткову заміну рецептурної кількості води та борошна заморожено-розмороженою картоплею. Застосування сучасних технологій заморожування на основі природних холодоагентів забезпечує екологічну безпеку виробництва.
Інновації і переваги пропозиції:
Економічні переваги запропонованого способу отримання заморожених тістових напівфабрикатів полягають у високому рівні рентабельності такої продукції, значення якого вище середнього, що дозволяє підприємству не лише зміцнити свої позиції на ринку, але й підвищити прибутковість, навіть порівняно із запланованими показниками ефективності.
Конкурентні переваги запропонованого способу отримання заморожених тістових напівфабрикатів з додаванням крохмалевмісної рослинної сировини також обумовлені покращеними структурно-механічними властивостями готових булочних виробів, збільшенням терміну холодильного зберігання тістових заготовок, підвищенням якості та зниженням собівартості нової продукції.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Розроблено проект нормативної документації (ТУ У 15.3-01566330-267:2011 «Напівфабрикати тістові заморожені з додаванням рослинної сировини»).
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель, 2011 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера
Тип шуканого партнера:
Хлібокомбінати, фабрики напівфабрикатів
Сфера діяльності партнера:
Хлібопекарська та переробна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.