русский english
Технологія попередньої обробки ягід смородини чорної перед заморожуванням
2013-12-30
Активний до:
2014-12-31
Анотація пропозиції:
Університет в м. Харкові, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, пропонує технологію попередньої обробки ягід смородини чорної перед заморожуванням. Розроблена технологія забезпечує збереження структурно-механічних властивостей ягід та стабілізацію хімічного складу під час заморожування та тривалого холодильного зберігання. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія попередньої обробки ягід смородини чорної перед заморожуванням передбачає витримку підготовлених ягід у розчині полісахариду та заморожування. Застосування сучасних технологій заморожування на основі природних холодоагентів забезпечує екологічну безпеку виробництва. Ягоди заморожені після попередньої обробки також є екологічно безпечними, в силу збереження натуральних параметрів, відсутності шкідливих добавок і консервантів.
Інновації і переваги пропозиції:
Економічні переваги запропонованого способу попередньої обробки ягід смородини чорної перед заморожуванням полягають у перевищенні доходів від виробництва і реалізації продукції над відповідними витратами у вартісному вираженні.
Конкурентні переваги запропонованого способу попередньої обробки ягід смородини чорної перед заморожуванням також обумовлені більш повною переробкою сезонної ягідної сировини, зниженням ризику додаткових кількісних і якісних втрат продуктів при тимчасових порушеннях умов холодильного зберігання, збільшенням терміну холодильного зберігання.
Після розморожування ягід зберігається не тільки їх харчова цінність, але й цілісність, відсутні втрати клітинного соку.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель, 2011 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера
Тип шуканого партнера:
Консервні заводи, фабрики напівфабрикатів
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.