русский english
Технологія структурованої десертної продукції на основі ультрафільтраційних похідних білково-вуглеводної молочної сировини
2013-12-26
Активний до:
2014-12-27
Анотація пропозиції:
Університет (м.Харків), що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію структурованої десертної продукції на основі ультрафільтраційних похідних знежиреного молока, сколотин, сироватки, одержаної шляхом гелеутворення швидкорозчинними желатинами, тощо. Організація шукає партнерів для реалізації спільних комерційних проектів, впровадження пропозиції у виробництво.
Опис пропозиції:
Пропонується розробка продуктів, що відрізняється високими органолептичними та структурно-механічними властивостями. Запропонована технологія розширює спектр можливостей з удосконалення десертної групи продукції, а саме підвищення їх біологічної цінності з метою отримання функціональних продуктів харчування.
Проводиться попередня підготовка молочно-білкового компоненту та рафінадної пудри, їх поєднання та перемішування до отримання однорідної маси, додається структуроутворювач, перемішується суміш, після чого збиваються, проводиться термічна обробка, охолоджується, упаковується у споживчу тару.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована ресурсозберігаюча технологія структурованої десертної продукції з використанням ультрафільтраційних похідних БВМС дозволить підвищити ефективність використання молочних ресурсів, розширити асортимент десертної продукції з новими споживчими властивостями, підвищити її харчову та біологічну цінність, знизити собівартість.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Подана заявка на патент
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Угода про спільне підприємство; Розробка і виготовлення на замовлення; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Підприємства ресторанного господарства, підприємства харчової промисловості з виробництва продуктів харчування
Сфера діяльності партнера:
Харчова промисловість, ресторанне господарство
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Країни СНД, Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.