русский english
Обладнання для тендеризації м’ясної сировини за допомогою ультразвуку
2013-12-24
Активний до:
2014-12-25
Анотація пропозиції:
Університет (м.Харків) пропонує установку для тендеризації м’ясної сировини за допомогою ультразвуку, яка дозволяє розширити асортимент продукції високої якості під час виробництва м’ясопродуктів з використанням м'яса з великим вмістом сполучної тканини. Автори шукають партнерів для впровадження пропозиції у виробництво.
Опис пропозиції:
Пропонується конструкторська документація випромінювача та робочої камери апарата для тендеризації м’яса за допомогою ультразвукових коливань; технічний опис та інструкція з експлуатації апарата для м’ясопереробних підприємств. Апарат складається з ультразвукового генератора, магнітострикційного перетворювача, випромінювача, робочої камери. В пристрої наявний концентратор, а випромінювач розміщується безпосередньо в середині робочої камери.
Інновації і переваги пропозиції:
Інноваційність пропозиції полягає у використанні ультразвуку для тендеризації м'яса з великим вмістом сполучної тканини з метою раціоналізації переробки такої сировини. Використання апарату надає можливість підвищувати якість тендеризованого м'яса, інтенсифікувати процес тендеризації, заощаджувати матеріальні ресурси при виготовлені самого пристрою для тендеризації м'ясної сировини.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель № 48063 «Пристрій для тендеризації м’ясної сировини за допомогою ультразвуку». Власник ХДУХТ. Отриманий 10.03.10 р.
Тип потрібної співпраці:
Адаптація технології на нові матеріали; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера; Розробка і виготовлення на замовлення
Тип шуканого партнера:
Підприємства з переробки сільськогосподарської продукції, підприємства м’ясопереробної промисловості.
Сфера діяльності партнера:
Переробна галузь сільськогосподарської продукції, м’ясоперробна промисловість.
Задачі, що стоять перед партнером:
Зміна існуючих технологій (установок, процесів, тощо) потенційного партнера; технічне консультування; спільна подальша розробка; випробування нових застосувань; адаптація до вимог замовника; угода про спільне підприємство. Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, Росія
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.