русский english
Технологія рибних кулінарних виробів з використання дієтичної добавки
2013-12-12
Активний до:
2014-12-13
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі (Україна) пропонує технологію виробництва рибних січених виробів з використанням дієтичної добавки на основі колагеномісткої сировини. Дана технологія дозволяє отримати вироби високої якості та залучати у процес виробництва вторинну сировину м'ясопереробної промисловості. Автори шукають інвесторів для організації виробництва та реалізації готової продукції.
Опис пропозиції:
Технологія передбачає внесення додаткового компоненту - дієтичної добавки у розплавленому вигляді на етапі утворення фаршевої суміші, що збагачує готову продукцію цінним білком тваринного походження.. Дана технологія дозволяє використовувати у якості рибної сировини маложирні та малоцінні породи риб та забезпечує високі органолептичні та технологічні показники готових виробів. Реалізація розробленої технології не потребує додаткових площ, обладнання та суттєвих змін у технологічному процесі виробництва готових виробів.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована технологія забезпечує високі технологічні та органолептичні показники, а також високу харчову та біологічну цінність готових виробів та дозволяє збагатити готові вироби такими амінокислотами як пролін, оксипролін та оксилізин. Крім того, використання дієтичної добавки у складі рибних січених виробів дозволяє скоротити тривалість їх теплової обробки та збільшити вихід готової продукції, що пояснюється високою вологозв'язуючою та гелеутворюючою здатностями добавки.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент на корисну модель № 65341 від 12.12.2011
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника; Адаптація технології на нові матеріали
Тип шуканого партнера:
Підприємства ресторанного господарства
Сфера діяльності партнера:
Виробництво готових виробів та напівфабрикатів
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, Росія, Білорусь
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.