русский english
Технологія пряників збагачених гемовим залізом
2013-09-26
Активний до:
2014-09-27
Анотація пропозиції:
Університет, м. Харків, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію пряників «Бадьорість» антианемічної дії з додаванням дієтичної добавки «Гемовітал», що містить двовалентне гемове залізо. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Пряники «Бадьорість» призначені для використання в лікувально-профілактичному та масовому харчуванні, як засіб підвищення та гемоглобіну крові. Це досягається за рахунок введення в рецептуру пряників дієтичної добавки «Гемовітал», що містить гемове залізо. Кількість гемового заліза в пряниках становить 1,3 мг/100 г., білку 6,5 % на 100г. Смак та запах пряників не відрізняється від традиційних виробів, але має в своєму складі залізо та білок, дефіцит яких спостерігається в раціоні харчування населення.
Інновації і переваги пропозиції:
Впровадження у виробництво запропонованих пряників сприяє розширенню асортименту кондитерських виробів та забезпеченню споживачів продуктами з легкозасвоюваним гемовим залізом (антианемічного спрямування), що досягається без значних змін у технології виробництва та ціновій категорії. Технологія передбачає використання натуральної сировини.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель №26696 «Спосіб виробництва пряників «Бадьорість». Отриманий 10.10.2007 р.
Тип потрібної співпраці:
Випробовування нових застосувань; Адаптація технології на нові матеріали; Розробка і виготовлення на замовлення; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва кондитерської продукції, харчових продуктів.
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість, харчова промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, Росія, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.