русский english
Солодкі плитки (типу ірису) збагачені гемовим залізом
2013-09-25
Активний до:
2014-09-26
Анотація пропозиції:
Університет, м. Харків, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію отримання солодких плиток антианемічного призначення, що виготовлені по традиційній технології з введенням дієтичних добавок, які збагачують продукт гемовим залізом , підвищують вміст білку та сприяють покращенню його структури. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Солодкі плитки («Каленгемчик», «Редгемчик» та «Фітогемчик») мають призначення – забезпечити організм людини гемовим залізом. Це досягається за рахунок введення на стадії тиражування дієтичних добавок, що містять гемове залізо. Кількість гемового заліза у готових солодких плитках лікувально-профілактичного спрямування становить 2,58…3,30 мг/100 г, у лікувального – 3,92 до 4,35 мг/100 г і не змінюється протягом 2-х місяців зберігання. Комплексна і інтегральна оцінки якості та розрахований рівень рентабельності (21,6%) від впровадження солодких плиток у виробництво свідчать про конкурентоспроможність нових продуктів.
Інновації і переваги пропозиції:
Впровадження у виробництво запропонованих солодких плиток сприяє розширенню асортименту цукристих виробів та забезпеченню споживачів корисними кондитерськими виробами з легкозасвоюваним гемовим залізом (антианемічного спрямування), що досягається без значних змін у технології виробництва та ціновій категорії. Нові солодкі плитки у порівнянні з традиційним ірисом містять повноцінний тваринний білок – 8,8 г /100 г, мають більш тонкодисперсну і рівномірну структуру, а за результатами дегустаційної оцінки не поступаються традиційним виробам. Технологія передбачає використання натуральної сировини.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Якість та безпека харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патенти України на корисну модель № 63254, 63252, 63253 Отримані 10.02.2011 р.
Тип потрібної співпраці:
Випробовування нових застосувань; Адаптація технології на нові матеріали; Розробка і виготовлення на замовлення; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва кондитерських виробів та інших продуктів харчування
Сфера діяльності партнера:
Кондитерська промисловість, харчова промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, Росія, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.