русский english
Машина для очищення перцю солодкого
2013-09-16
Активний до:
2014-09-17
Анотація пропозиції:
Університет, м. Харків, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував машину для очищення перцю солодкого. Розроблена конструкція та спосіб очищення дозволяє механізувати покращити якість очищення плодів перцю солодкого, мінімізувати відсотки втрати сировини, інтенсифікувати та механізувати процес очищення.
Опис пропозиції:
Університет, м. Харків, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував машину для очищення перцю солодкого. Розроблена конструкція та спосіб очищення дозволяє механізувати покращити якість очищення плодів перцю солодкого, мінімізувати відсотки втрати сировини, інтенсифікувати та механізувати процес очищення.
Інновації і переваги пропозиції:
Застосування машини для очищення плодів перцю солодкого забезпечує повну механізацію процесу очищення плодів перцю солодкого, зменшення матеріало- та енергоємність обладнання, мінімізує втрати сировини до рівня 3-4%, а також забезпечує якість очищення плодів на рівні 97..98%. Конструкція машини дозволяє також встановити додаткові вузли для різання плодів перцю солодкого вздовж. Машину для очищення плодів перцю солодкого можливо використовувати на підприємствах харчової промисловості, зокрема на підприємствах, що спеціалізуються на переробці овочевої сировини, фермерських господарствах.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
№ з/п Показники МОСП-1
1 Середня продуктивність Q, кг/год. (при середній масі плода 150 г), шт./год. 540/3600
2 Споживана потужність Р, кВт/год. 1,1
3 Кількість робочих органів 1
4 Габаритні розміри:
5 довжина 1320
6 ширина 340
7 висота 680
8 Маса, кг 87
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на винахід «Пристрій для очищення солодкого перцю»
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника; Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії; Принципово новий процес; Монтаж; Розробка і виготовлення на замовлення; Технічне консультування; Контроль якості; Технічне обслуговання
Тип шуканого партнера:
Підприємство з переробки овочевої сировини
Сфера діяльності партнера:
Харчова промисловість, ресторанний бізнес
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД, Болгарія, Румунія, Молдова, Іспанія
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.