русский english
Технологія виробництва ємностей для вирощування квіткової продукції з властивостями знешкоджувати захворювання.
2013-09-09
Активний до:
2014-09-10
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію виробництва ємностей для вирощування квіткової продукції у відкритому та закритому ґрунті, які крім свого основного призначення, володіють додатковими споживчими властивостями, а саме здатністю запобігати бактеріальним захворюванням та знешкоджувати бактерії у ґрунті. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Технологія виробництва ємностей для вирощування квіткової продукції передбачає впровадження в класичну технологію виробництва ємностей додаткової операції на кінцевому етапі їх виготовлення. Застосування обробки внутрішньої поверхні ємностей для вирощування квіткової продукції сумішшю, що пропонується, обумовлена тим фактом, що значний відсоток ґрунтових сумішей, що представлені на українському ринку, можуть містити грибкові зачатки певних хвороб через недотримання умов зберігання.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована технологія дозволяє надати ємностям для закритого ґрунту здатності знешкоджувати та попереджувати появу ґрунтових збудників таких грибкових хвороб горщикових рослин, як фузаріозне зів’янення, сіра гниль, борошниста роса (справжня та помилкова), чорна ніжка, сенторіоз, іржа, чорна коренева гниль, гниль кореневої шийки, антракноз, а ємностям для відкритого ґрунту знешкоджувати та попереджувати появу ґрунтових бактерій, збудників таких хвороб, як гнилизна кореневої шийки, чорна ніжка, в’янення, а також запобігати грибковим захворюванням рослин.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Ємності для вирощування квіткової продукції можуть вироблятися на традиційному обладнанні.
Технологічні ключові слова:
Сільське господарство; Садівництво; Навколишнє середовище; Техніка і технологія охорони навколишнього середовища; Забруднення грунту
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Споживчі товари; Меблі і посуд для будинку; Меблі та інтер'єр; Сад і город
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Є два патенти України на корисну модель.
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва ємностей для вирощування квіткової продукції.
Сфера діяльності партнера:
Теплично-оранжерейні господарства; Декоративно-ландшафтне господарство; Садові центри; Сільське господарство; Підприємства малого та середнього бізнесу з озеленення и благоустрою.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.