русский english
Технологія отримання високоенергетичних водно-жирових емульсій
2013-08-30
Активний до:
2014-08-31
Анотація пропозиції:
Університет м. Харків, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, пропонує технологію отримання високоенергетичних водно-жирових емульсій. Отримана технологія дозволяє розширити асортимент продукції, що випускається, підвищити якість, знизити собівартість, ефективно використовувати сировину. Університет шукає партнерів для спільної роботи з впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Процес отримання емульсій за допомогою ультразвуку може широко застосовуватися при виробництві вершкового масла, маргарину, майонезу, кремів, продуктів з біологічно активними добавками тощо. У наш час це пов'язано з можливістю створення широкого асортименту комбінованих продуктів на основі компонентів природного походження. Крім того, в результаті емульгування підвищується стабільність емульсії, що дуже важливо при тривалому зберіганні продуктів. Також зростає харчова цінність продуктів з емульсійної структурою, оскільки такі продукти легше засвоюються в організмі людини.
Інновації і переваги пропозиції:
Практичне застосування даної технології можливе при приготуванні різних продуктів - м'ясних рубаних напівфабрикатів і ковбас, соусів типу майонез, що дозволить поліпшити засвоюваність і якість, збільшити вихід і енергетичну цінність готового продукту. Також можливе використання отриманих емульсій при виробництві фармакологічних препаратів, де водно-жирова емульсія може являти собою середовище, в якому можуть бути розчинені водорозчинні та жиророзчинні вітаміни, мінеральні речовини і нутрієнти. Дані фактори впливають на величину економічної ефективності. Термін окупності – 0,5...2 роки.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Процес отримання емульсій за допомогою ультразвуку може широко застосовуватися при виробництві вершкового масла, маргарину, майонезу, кремів, продуктів з біологічно активними добавками тощо.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Є ліцензійна угода
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель.
Тип потрібної співпраці:
Адаптація до потреб замовника; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера; Технічне консультування; Контроль якості
Тип шуканого партнера:
Підприємство з виробництва оліє-жирової продукції
Сфера діяльності партнера:
Харчова промисловість, ресторанний бізнес
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.