русский english
Технологія кулінарної та харчової продукції збагаченої на біоорганічні мінеральні сполуки
2013-08-30
Активний до:
2014-08-31
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію продуктів харчування загачених на біоорганічні мінеральні сполуки за рахунок добавок розроблених авторським колективом університету на основі ресурсозберігаючих технологій з природної харчової сировини. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Технологія кулінарної та харчової продукції передбачає використання у їх складі добавок які дозволяють отримати продукти харчування дієтичного, лікувально-профілактичного та лікувального призначення збагачених на легкозасвоювані біоорганічні сполуки кальцію, йоду, селену. При цьому покращується харчова та біологічна цінність продукту за рахунок збагачення зазначеними добавками, покращуються функціонально-технологічні властивості готових виробів та економія дефіцитної сировини тваринного походження.
Інновації і переваги пропозиції:
Пропонується нове покоління продуктів з покращеними дієтичними властивостями на основі природної сировини вітчизняного походження, які можуть використовуватися широкими верстами населення, в тому числі можуть використовуватися для дитячого та геродієтичного застосування. Технологія забезпечена затвердженою нормативною документацією.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва харчових продуктів.
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість, харчова промисловість.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, Росія, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.