русский english
Технологія рослинних вершків для збивання
2013-08-07
Активний до:
2014-08-08
Анотація пропозиції:
Університет м. Харків, що спеціалізується в галузі освітніх та наукових розробок запропонував технологію отримання рослинних вершків з низькою собівартістю та високими технологічними властивостями. Університет шукає виробників для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Рослинні вершки являють собою продукт, що використовується в кондитерському виробництві для одержання широкого спектру кремів. Може використовуватися при виробництві десертів. В склад продукції входить: жир рослинний нелауриновий, цукор білий, молоко сухе знежирене, емульгатори, стабілізатори, сіль, бета-каротин, ванілін.
Інновації і переваги пропозиції:
В основу запропонованої технології покладено принцип раціонального використання сировини, максимальної реалізації функціонально-технологічних властивостей та раціональних технологічних параметрів, що дозволяє одержати рослинні вершки для збивання з вагомою конкурентною перевагою як за ціною так і за технологічними властивостями. Запропонована технологія дозволяє одержати рослинні вершки для збивання з високими технологічними властивостями, а саме з високою піноутворюючою здатністю, можливістю введення до 50% наповнювачів.
Для підприємств молочної промисловості та спеціалізованих цехів з виробництва емульсійних продуктів, кондитерських цехів.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Партнерські / Інші домовленості
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Адаптація до потреб замовника; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера; Технічне консультування; Контроль якості
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва молочних продуктів, емульсійних продуктів, кондитерські цехи
Сфера діяльності партнера:
Молочна та кондитерська промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.