русский english
Технологія хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з дієтичними добавками із зародків пшениці
2013-03-15
Активний до:
2014-03-16
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію хлібобулочних виробів, що відрізняються підвищеним вмістом харчових волокон, вітамінів, біофлавоноїдів, білку і високими органолептичними і фізико-хімічними показниками якості
Опис пропозиції:
Технологія передбачає застосування спиртового екстракту та шроту зародків пшениці для підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів і прискорення технологічного процесу. На основі технології розроблено асортимент виробів: хліб «Корисний», «Духмяний», батони «Сонячний», «Вітамінний» з високими показниками якості і підвищеною харчовою цінністю
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована технологія дозволяє отримати вироби високої якості і харчової цінності за скороченого терміну виробництва. Технологія забезпечена затвердженою нормативною документацією
Додаткова інформація (технічні подробиці)
За споживання нових виробів забезпечується покриття добової потреби людини у вітаміні Е на 44…50%, вітамінах В1 - на 20…27 %, В6 - на 20…26 %, каротиноїдів на – 20… 22%, білку – на 39…55%, харчових волокон – на 30…37%
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
1. Патент України на винахід, 2008 р.
2. Патент України на корисну модель, 2010 р
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника; Технічне консультування
Тип шуканого партнера:
Промислове підприємство
Сфера діяльності партнера:
Хлібопекарська промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.