русский english
Технологія мармеладу з використанням кріас-порошків рослинного походження
2013-03-15
Активний до:
2014-03-16
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію отримання мармеладу з кріас-порошками, які містять значну кількість антоціанів, каротиноїдів, хлорофілів, низькомолекулярних фенольних сполук, дубильних речовин і вітаміну С
Опис пропозиції:
Технологія мармеладу желейного передбачає використання порошків із суцвіття нагідок, листя кропиви та чорноплідної горобини, отриманих за допомогою кріогенного подрібнення, що дозволяє виробляти продукцію високої якості з максимальним збереженням біологічно активних речовин із насиченим жовтим, зеленим та червоним кольором без застосування синтетичних барвників
Інновації і переваги пропозиції:
В рецептурі виробів зменшена витрата драглеутворювача і лимонної кислоти та повністю виключені барвники та ароматизатори. Запропонована технологія дозволяє максимально зберегти у виробах біологічно активні речовини. Технологія забезпечена затвердженою нормативною документацією
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на винахід, 2010 р
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника; Технічне консультування
Тип шуканого партнера:
Промислове підприємство
Сфера діяльності партнера:
Кондитерська промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.