русский english
Технологія виробництва бутербродних паст спеціального призначення «Енергетичний мікс» (низькокалорійна)
2013-03-04
Активний до:
2014-03-05
Анотація пропозиції:
Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ) пропонує технологію виробництва харчового продукту спеціального призначення, який відноситься до харчових продуктів, зокрема до бутербродних паст, соусів, топінгів тощо і може знайти широке застосування як функціональний харчовий продукт для людей з великими фізичними та психоемоційними навантаженнями, зокрема спортсменів.
Опис пропозиції:
Бутербродні пасти серії «Енергетичний мікс» відносяться до низькокалорійних білково-вуглеводних харчових продуктів і призначені для додаткового та спеціального харчування особам, що потребують білкової їжі, спортсменам, які займаються видами спорту, пов’язаними з короткотерміновими, але значними навантаженнями (акробатика, гімнастика, настільний теніс, легка атлетика, стрибки у воду та на батуті, стрільба тощо), а також людям, які постійно перебувають під впливом психологічних та фізичних навантажень і контролюють вагу свого тіла.
До складу пасти Енергетичний мікс входять сироватковий протеїн, згущене молоко (або джем чи сироп), а для зниження енергетичної та підвищення біологічної цінності сухофрукти або цукати і функціональна композиція (L-карнітин, бурштинова кислота, кофеїн-бензоат натрію, екстракти гарцинії та зеленого чаю, комплекс женьшеню з елеутерококом, магній і залізо).
Зважаючи на те, що за основу рецептури взято концентрат білка молочної сироватки, вирішується проблема утилізації побічних продуктів молочного виробництва. Отримані продукти унікальні тим, що в результаті володіють як фізіологічно-функціональними, так і оздоровчими перевагами, оскільки є природнім джерелом незамінних амінокислот.
Інновації і переваги пропозиції:
Бутербродні пасти серії «Енергетичний мікс» за рахунок своїх сировинних компонентів дають змогу цільовій аудиторії підвищити енергетичний статус організму, активізувати процеси спрямовані на зниження ваги без втрат м’язової маси, підвищити розумову та фізичну працездатність, покращити пам’ять, сконцентрувати увагу, стабілізувати психоемоційний стан тощо.
Розроблено та впроваджено у спортивну практику новий продукт функціонального харчування максимально наближений до традиційного.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Разова порція споживання харчового продукту спеціального призначення 120 грамів.
Технологічні ключові слова:
Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я; Спорт і дозвілля
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Аптеки; Інша роздрібна торгівля; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Нормативна документація на продукт (ТУ, ТІ, рецептури) на стадії затвердження.
Патент України 2010 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника; Угода про спільне підприємство; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Промислове підприємство
Сфера діяльності партнера:
Харчова промисловість; Кондитерська промисловість; Спортивна промисловість.
Задачі, що стоять перед партнером:
Підписання ліцензійної угоди, угоди про спільне підприємство, інвестування.
Країни, яким надається перевага:
Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Київський національний торговельно-економічний університет
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.