русский english
Технологія виробництва молочно-цикорного напою
2013-03-04
Активний до:
2014-03-05
Анотація пропозиції:
Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ) пропонує технологію виробництва ферментованого біфідовмісного молочно-цикорного напою, відрізняється складом закваски та видом і способом введення пребіотичного компоненту; відноситься до харчової промисловості, а саме до способів виробництва кисломолочних напоїв.
КНТЕУ шукає інвесторів та партнерів для співпраці.
Опис пропозиції:
Пропонована технологія стосується ферментації молочно-цикорної основи комплексною закваскою у складі двох видів біфідобактерій Bifidobacterium longum і Bifidobacterium animalis spp. lactis, розвиток яких стимулюється олігосахаридами і полісахаридами цикорію Cichorium intybus.
Продавець технології має багаторічний досвід у науково-дослідній та виробничій сфері в галузі харчової промисловості (підтвердженням цього є більше 100 українських патентів та наукових статей).
Інновації і переваги пропозиції:
Впровадження технології дозволяє прискорити процес ферментування основи за рахунок комбінування у складі закваски штамів з вираженими кислотоутворювальними властивостями та штамів, які утворюють згусток з прийнятними реологічними і смакоароматичними властивостями, а також надання продукту пребіотичної цінності за рахунок натуральної сировини.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Суттєвими ознаками технології є використання натурального джерела пребіотичних речовин вітчизняного виробництва.
Технологічні ключові слова:
Технологія виробництва напоїв; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Інша роздрібна торгівля; Безалкогольні напої і заводи з їх розливу; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України 2010 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника; Угода про спільне підприємство; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Промислове підприємство
Сфера діяльності партнера:
Галузі ресторанного господарства і харчової промисловості.
Задачі, що стоять перед партнером:
Підписання ліцензійної угоди, угоди про спільне підприємство, інвестування.
Країни, яким надається перевага:
Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Київський національний торговельно-економічний університет
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.