русский english
Технологія визначення хімічного складу кабачка
2013-03-04
Активний до:
2014-03-05
Анотація пропозиції:
Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ) пропонує технологію визначення вмісту хімічного складу у плодах кабачка; належить до галузі сільського господарства, а саме до оцінки якості сировини кабачка свіжого.
КНТЕУ шукає інвесторів та партнерів для співпраці.
Опис пропозиції:
Пропонована технологія включає визначення сухих речовин, загального цукру, редукуючих цукрів, вітаміну С, загальної та активної кислотності за виведеними коефіцієнтами визначення на основі показника розчинених сухих речовин, який відрізняється тим, що для проведення аналізу не потрібно отримувати екстракти, використовувати різноманітні реактиви і апаратуру.
Продавець технології має багаторічний досвід у науково-дослідній та виробничій сфері в галузі харчової промисловості (підтвердженням цього є більше 100 українських патентів та наукових статей).
Інновації і переваги пропозиції:
Впровадження технології дозволяє прискорити та більш здешевити спосіб визначення вмісту цукрів, вітаміну С, сухих речовин, загальної кислотності у плодах кабачка.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Перевага запропонованої технології полягає у тому, що для проведення аналізу не потрібно отримувати екстракти, використовувати різноманітні реактиви і апаратуру.
Технологічні ключові слова:
Сільськогосподарська техніка / технологія; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту; Ресторани швидкого харчування
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України 2010 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника; Угода про спільне підприємство; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Промислове підприємство
Сфера діяльності партнера:
Сільське господарство; Галузі ресторанного господарства і харчової промисловості
Задачі, що стоять перед партнером:
Підписання ліцензійної угоди, угоди про спільне підприємство, інвестування.
Країни, яким надається перевага:
Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Київський національний торговельно-економічний університет
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.