русский english
Технологія приготування м’якого розсільного сиру
2013-03-04
Активний до:
2014-03-05
Анотація пропозиції:
Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ) пропонує технологію приготування м’якого розсільного сиру, відноситься до харчової промисловості, а саме до виробництва м'яких розсільних сирів з пастеризованого молока.
КНТЕУ шукає інвесторів та партнерів для співпраці.
Опис пропозиції:
В основу пропонованої технології поставлена задача створення розсільного сиру, в якому запропонований новий склад, що забезпечує підвищену біологічну цінність і органолептичні показники розсільного сиру, а саме, консистенції за рахунок наявності в дієтичній добавці «Ламідан» альгінової кислоти, яка збільшує частку зв’язаної води в сирі.
Продавець технології має багаторічний досвід у науково-дослідній та виробничій сфері в галузі харчової промисловості (підтвердженням цього є більше 100 українських патентів та наукових статей).
Інновації і переваги пропозиції:
Використання «Ламідану» в розсільних сирах дозволяє отримати продукт підвищеної біологічної цінності, який має профілактичні властивості; вона сприяє усуненню дефіциту необхідних нутрієнтів і корекції викликаних ними зрушень в метаболізмі і функціях організму: нормалізує обмінні процеси в умовах недостатності в харчовому раціоні білків, вітамінів, мікроелементів, підвищує фізичну і психічну працездатність, зменшує втомленість, покращує адаптацію організму до несприятливих факторів (інфекційних, професійних, середовища), сприяє виведенню із організму солей важких металів (свинцю, стронцію), токсинів, радіонуклідів, забезпечує стійкість до радіоактивного опромінення.
«Ламідан» є ефективним засобом боротьби з онкологічними захворюваннями, імунодефіцитом, алергією.
Рекомендується «Ламідан» як продукт здорового харчування з профілактичною метою, особливо для контингентів, які складають групи ризику - людей, які живуть в екологічно несприятливих зонах і ліквідаторів аварії на ЧАЕС, учнів, осіб похилого віку.
Запропонована технологія приготування забезпечує отримання нового сиру, збагаченого макро- і мікроелементами (йодом, селеном), покращує консистенцію розсільного сиру.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Для виготовлення розсільного сиру використовують сировину, закваски, ферментні препарати, добавки які відповідають вимогам чинних стандартів.
Пакують продукт у полімерну тару (контейнери, відерця), або в полімерну плівку. Форма сиру може бути у вигляді овалу, або порізана на маленькі кубики.
Технологічні ключові слова:
Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Інша роздрібна торгівля; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту; Ресторани швидкого харчування
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України 2010 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника; Угода про спільне підприємство; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Промислове підприємство
Сфера діяльності партнера:
Галузі ресторанного господарства і харчової промисловості
Задачі, що стоять перед партнером:
Підписання ліцензійної угоди, угоди про спільне підприємство, інвестування.
Країни, яким надається перевага:
Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Київський національний торговельно-економічний університет
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.