русский english
Технологія визначення середньої проби редису для проведення хімічних аналізів
2013-03-04
Активний до:
2014-03-05
Анотація пропозиції:
Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ) пропонує технологію визначення середньої проби при відборі коренеплодів редису для проведення хімічних аналізів, включає безпосередній відбір коренеплодів редису; відноситься до галузі овочівництва, а саме, до способів визначення середньої проби при відборі коренеплодів редису для проведення хімічних аналізів.
КНТЕУ шукає інвесторів та партнерів для співпраці.
Опис пропозиції:
Пропонована технологія відрізняється тим, що попередньо відбирають 10 коренеплодів з подальшим додаванням наступних 10 і доведенням їх максимальної кількості до 50 штук, при цьому проводять їх зважування з подальшим визначенням певного хімічного компонента та визначенням кількості екземплярів за формулою.
Продавець технології має багаторічний досвід у науково-дослідній та виробничій сфері в галузі харчової промисловості (підтвердженням цього є більше 100 українських патентів та наукових статей).
Інновації і переваги пропозиції:
Впровадження технології дозволить покращити якість проведення хімічних аналізів за рахунок удосконалення способу визначення середньої проби при відборі коренеплодів редису.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Сільськогосподарська техніка / технологія; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України 2010 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника; Угода про спільне підприємство; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Промислове підприємство
Сфера діяльності партнера:
Галузі овочівництва; Галузі ресторанного господарства і харчової промисловості.
Задачі, що стоять перед партнером:
Підписання ліцензійної угоди, угоди про спільне підприємство, інвестування.
Країни, яким надається перевага:
Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Київський національний торговельно-економічний університет
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.