русский english
Технологія виробництва суміші для замороженої заливної продукції
2013-03-04
Активний до:
2014-03-05
Анотація пропозиції:
Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ) пропонує технологію виробництва харчової стабілізаційної суміші для замороженої заливної продукції із прісноводної риби; відноситься до рибної промисловості, а саме до виробництва замороженої заливної продукції із прісноводної риби.
КНТЕУ шукає інвесторів та партнерів для співпраці.
Опис пропозиції:
В основу харчової стабілізаційної суміші покладені наступні завдання:
- подовження термінів зберігання заливної продукції на основі прісноводної риби із максимальним збереженням вихідних споживних властивостей без застосування консервантів;
- стабілізація структурно-механічних властивостей желейної заливки після розморожування;
- раціоналізація технологічного процесу приготування заливки.
Поставлені завдання досягаються за рахунок створення харчової стабілізаційної суміші на основі ефекту синергізму, викликаного взаємодією гідроколоїдів, шляхом оптимального співвідношення каппакарагенану та гуарової камеді.
Продавець технології має багаторічний досвід у науково-дослідній та виробничій сфері в галузі харчової промисловості (підтвердженням цього є більше 100 українських патентів та наукових статей).
Інновації і переваги пропозиції:
За рахунок наявності у складі харчової стабілізаційної суміші гідроколоїдів, що є фізіологічними функціональними інгредієнтами, забезпечується нормальне функціонування кишечнику, знижується рівень холестерину, відбувається контроль рівня цукру в крові, проявляється пребіотичний ефект та інші позитивні для здоров’я людини властивості. Вони адсорбують значну кількість жовчних кислот, а також інші метаболіти, токсини та електроліти, що сприяє детоксикації організму.
Запропонована харчова стабілізаційна суміш для приготування замороженої заливної продукції із прісноводної риби сприяє розширенню асортименту рибних кулінарних виробів, продовженню термінів їх зберігання, стабілізації структурно-механічних властивостей заливки після виробництва та заморожування, підвищенню ефективності технологічного процесу, а також можливості отримання функціонального харчового продукту.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту; Ресторани швидкого харчування
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України 2009 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника; Угода про спільне підприємство; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Промислове підприємство
Сфера діяльності партнера:
Рибна промисловість; Галузі ресторанного господарства і харчової промисловості
Задачі, що стоять перед партнером:
Підписання ліцензійної угоди, угоди про спільне підприємство, інвестування.
Країни, яким надається перевага:
Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Київський національний торговельно-економічний університет
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.