русский english
Технологія виробництва пельменів
2013-03-04
Активний до:
2014-03-05
Анотація пропозиції:
Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ) пропонує спосіб виробництва вареників, що включає приготування тістового та фаршевого напівфабрикату та приготування вареників; відноситься до галузі харчової промисловості та ресторанного господарства і полягає у виробництві нових видів борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій з дієтичних добавок.
КНТЕУ шукає інвесторів та партнерів для співпраці.
Опис пропозиції:
В основу пропонованої технології покладено завдання вдосконалення технології борошняних кулінарних виробів - пельменів за рахунок використання функціональної композиції, що складається з дієтичної добавки з морської водорості цистозіри, сухого цільного соєвого молока та харчового карагінану.
Пропонована технологія вирішує завдання виробництва пельменів підвищеної харчової та біологічної цінності із заданими фізико-хімічними властивостями, високими смаковими якостями і харчовою цінністю: підвищеним вмістом білків, мінеральних речовин, вітамінів, харчових волокон.
Соціальний ефект від впровадження розробленої продукції полягає у забезпеченні населення України продуктами підвищеної харчової та біологічної цінності.
Продавець технології має багаторічний досвід у науково-дослідній та виробничій сфері в галузі харчової промисловості (підтвердженням цього є більше 100 українських патентів та наукових статей).
Інновації і переваги пропозиції:
Новим у пропонованому способі є:
- технологія приготування пельменів ґрунтується на використанні розробленої функціональної композиції;
- для тістового та фаршевого напівфабрикату - використовується функціональна композиція.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Запропонована технологія виробництва пельменів дає новий технічний результат: дозволяє отримати продукт з високими споживними властивостями, підвищеною харчовою цінністю, з підвищеним вмістом білків, мінеральних речовин, вітамінів, харчових волокон.
Технологічні ключові слова:
Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Інша роздрібна торгівля; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту; Ресторани швидкого харчування
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України 2009 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника; Угода про спільне підприємство; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Промислове підприємство
Сфера діяльності партнера:
Галузі ресторанного господарства і харчової промисловості
Задачі, що стоять перед партнером:
Підписання ліцензійної угоди, угоди про спільне підприємство, інвестування.
Країни, яким надається перевага:
Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Київський національний торговельно-економічний університет
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.