русский english
Технологія виготовлення cпреду з наповнювачем
2012-07-17
Активний до:
2015-12-08
Анотація пропозиції:
Вищий навчальний заклад м.Києва пропонує технологію виготовлення спреду підвищеної харчової і біологічної цінності. Даний ефект досягається за рахунок введення до складу спреду шроту, що залишається від переробки плодів лікарської рослини - розторопши плямистої. Спред збагачується рослинними білками, вуглеводами. вітамінами, мінеральними речовинами і харчовими волокнами. Розробники шукають партнерів для впровадження технології.
Опис пропозиції:
Введення до складу спреду шроту з плодів розторопши плямистої дає можливість отримати продукт однорідної, пластичної консистенції без розшарування компонентів в процесі зберігання за рахунок того, що шрот в одночас проявляє емульгуючу та вологозв'язуючу властивості. Підвищується харчова та біологічна цінність готового продукту за рахунок збагачення його поживними та біологічно-активними речовинами, що входять до складу шроту разторопши плямистої. Жирно - кислотний склад продукту нормалізується за рахунок внесення соняшникової олії. Нормативна документація (в тому числі технічні умови і технологічні інструкції) відповідає умовам України і може бути адаптована до умов існуючих в країні замовника.
Інновації і переваги пропозиції:
Пропонується новий жировмісний продукт "Спред з наповнювачем" з підвищеними дієтичними властивостями , який може застосовуватись в раціонах дієтичного харчування.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
До складу спреду входять: масло солодовершкове несолоне, жир рослинний, молоко сухе знежирене, екструдат рису, шрот розторопши плямистої, емульгатор, ароматизатор, вода.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України №95399, 2011р.
Тип потрібної співпраці:
Адаптація до потреб замовника; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера; Технічне консультування; Контроль якості; Технічне обслуговання; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Підприємства харчової промисловості
Сфера діяльності партнера:
Виробництво жировмістних продуктів харчування
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології в виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Національний університет харчових технологій
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.