русский english
Технологічна лінія з застосуванням технології інтенсивного просолення м'яса
2012-07-11
Активний до:
2013-07-12
Анотація пропозиції:
Вищий навчальний заклад м.Києва пропонує створення, відповідно до умов замовника, малогабаритних технологічних ліній високої продуктивності для виготовлення виробів з м'яса та структурованих ковбасних виробів. В технологічних схемах цих ліній застосовується принципово нова конструкція масажера. Розробники шукають замовників, які мають можливість організувати виробництво масажерів і технологічного обладнання.
Опис пропозиції:
Малогабаритна технологічна лінія, в основу проєктування якої покладено технологію інтенсивного просолення м'яса, яка дозволяє отримувати якісні вироби з яловичини, свинини, баранини у вигляді крупно-шматкових і структурованих ковбасних виробів. При чому термін процесу просолення скорочується більш ніж у два рази. Технологія дозволяє також обробляти м'ясо-кісткову сировину, змінювати режим масажування, проводити його циклічно в камерах просолення. Автори технології мають багаторічний досвід у науково-дослідній та виробничій сферах щодо розробки і впровадження технологій виробництва м'ясних виробів і проєктуванні відповідного технологічного обладнання.
Інновації і переваги пропозиції:
Впровадження лінії дозволяє скоротити час виробничого процесу, заощадити енергетичні ресурси, збільшити вихід готового продукту на 5-10% і підвищити його якість.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Ємкість контейнерів від 100 до 200 кг . Цикл вакуум-вібраційного оброблення 5-10 хвилин. Кількість циклів від 10 до 50. Вакуум регульований.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Секрети виробництва (know-know)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера; Розробка і виготовлення на замовлення; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Підприємства харчової промисловості.
Сфера діяльності партнера:
Виробництво продуктів харчування.
Задачі, що стоять перед партнером:
Сприяння в виготовленні і впровадженні технологічної лінії.
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД та ЄС
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Національний університет харчових технологій
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.