русский english
Технологія виготовлення желейного мармеладу дієтично-функціонального призначення
2012-02-16
Активний до:
2013-02-16
Анотація пропозиції:
Університет м.Києва пропонує технологію виготовлення нового виду желейного мармеладу на пектині та каррагенані дієтичному з використанням фруктози та пребіотика лактитолу, а також збагаченого солями калію, кальцію та вітаміном С. Мармелад має диєтичну спрямованість та рекомендується для вживання хворим на цукровий діабет. Розробник шукає партнерів для впровадження технології.
Опис пропозиції:
Технологія забезпечує виготовлення желейного мармеладу дієтичної та функціональної спрямованості. Дієтична та функціональна спрямованість забезпечується за рахунок використання суміші фруктози та лактітолу, а також застосування аскорбінової кислоти замість лимонної, збагачення солями кальцію і калію за рахунок раціонального використання молочних продуктів. Пропонуються затверджені рецептури та технологічні інструкції на 9 різновидів желейного мармеладу. Зразки даних видів мармеладу отримали дипломи та нагороди на Міжнародних виставках.
Інновації і переваги пропозиції:
Застосування технології дозволяє поповнити асортимент оригинальними видами продукції, які не потребують додаткового обладнання і можуть бути реалізовані на всіх підприємствах кондитерської галузі, які виробляють мармелад та желейні цукерки. Собівартість продукції мало відрізняється від собівартості традиційних видів мармеладу.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Желейний мармелад отримується різними методами формування (розмазуванням та відливанням).
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
№35055, Україна, 26.08.2008;
№37317, України , 25.11.2008;
№50222, Україна, 25.05.2010;
№50225, Україна, 25.05.2010;
№53125, Україна, 27.09.2010;
№53128, Україна, 27.09.2010.
Тип потрібної співпраці:
Адаптація до потреб замовника; Технічне консультування; Технічне обслуговання; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Підприємства харчової та кондитерської промисловості
Сфера діяльності партнера:
Виготовлення кондитерської продукції.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, СНД.
Вид організації:
Підприємство
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Національний університет харчових технологій
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.