русский english
Технологія отримання замороженої молочно-білкової маси.
2012-02-14
Активний до:
2013-02-14
Анотація пропозиції:
Університет м.Києва пропонує технологію замороженої молочно-білкової основи для напівфабрикатів, яка має підвищену харчову цінність за рахунок введення функціонально технологічних інгредієнтів, які проявляють високі вологозвязуючі властивості і дають можливість суттєво знизити втрати цінної сировини при дефростації. Розробники шукають партнерів для впровадження технологій.
Опис пропозиції:
В основу запропонованої технології покладено спосіб отримання замороженої молочно-білкової основи для напівфабрикатів, яка має ряд переваг а саме: спрощення технологічних операцій підготовки, зменшення енерговитрат та собівартості продукту, підвищення харчової цінності молочно-білкової маси за рахунок введення функціонально-технологічних інгредієнтів (екструдатів зернових культур та харчових волокон різного походження), яка в подальшому використовується для виробництва напівфабрикатів на основі сиру кисломолочного.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована технологія дозволить зменшити собівартість та підвищити харчову цінність готового продукту за рахунок введення функціонально-технологічних інгредієнтів.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент № 44733 Україна, 2009 рік
Тип потрібної співпраці:
Спільна подальша розробка; Розробка і виготовлення на замовлення; Технічне консультування; Контроль якості; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Підприємства харчової промисловості
Сфера діяльності партнера:
Харчові виробництва та підприємства ресторанного господарства
Задачі, що стоять перед партнером:
Допомого у впровадженні технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, СНД
Вид організації:
Підприємство
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Національний університет харчових технологій
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.