русский english
Спосіб виробництва паштету пребіотичної дії з використанням суміші порошків кореня цикорію та топінамбуру.
2011-11-29
Активний до:
2013-11-29
Анотація пропозиції:
Університет в Донецькій області, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок запропонував спосіб виробництва паштету пребіотичної дії з використанням суміші порошків кореня цикорію та топінамбуру, яка може бути використана для розширення асортименту паштетів. Отриманий продукт має багатофункціональне призначення, так як на його основі можливо отримати широкий асортимент страв. Університет шукає партнерів для подальшої роботи з впровадження способу у виробництво.
Опис пропозиції:
Найбільш близьким до запропонованого способу є спосіб виробництва паштетів м’ясних з овочевими добавками, який передбачає приготування паштетної маси та запікання у жарочній шафі, його охолодження та пакування. Недоліком цього способу є зниження харчової цінності паштету, за рахунок зменшення білку, а також відсутності пребіотичної дії. Наведений спосіб унеможливлює розширення асортименту продукції з-за високої вологості, підвищеної жирності та незначних термінів зберігання. Запропонований спосіб виробництва паштету пребіотичної дії містить у собі приготування паштетної маси, її подрібнення, запікання, охолодження та пакування. Отриманий продукт володіє пребіотичною дією, збагачений рослинним білком за рахунок додавання квасолі, має високі споживчі властивості та багатофункціональне призначення.
Інновації і переваги пропозиції:
В основу запропонованого способу покладена задача створення способу виробництва паштету пребіотичної дії з використанням суміші порошків кореня цикорію та топінамбуру, що дозволить розширити асортимент виробів пребіотичної дії для використання у функціональному харчуванні.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Обробка харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Установа-заявник способу виробництва паштету пребіотичної дії з використанням суміші порошків кореня цикорію та топінамбуру є власником патенту України на корисну модель 14228 “Спосіб виробництва паштету пребіотичної дії з використанням суміші порошків кореня цикорію та топінамбура” (отриманого у 2009 році).
Тип потрібної співпраці:
Спільна подальша розробка; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера; Розробка і виготовлення на замовлення; Контроль якості
Тип шуканого партнера:
Виробниче підприємство
Сфера діяльності партнера:
харчові виробництва та підприємства ресторанного господарства
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження способу
Країни, яким надається перевага:
Росія, Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
250-500 співробітників
Центр, що надав профіль
Донецький національний університет економіки і торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.