русский english
Технологія виробництва фітосуміші рослинної олії з хроном
2015-10-01
Активний до:
2016-10-01
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію виробництва фітосуміші рослинної з хроном, яка включає додавання оцту, цукру, солі і води. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Технологія виробництва фітосуміші рослинної олії з хроном включає додавання в неї оцту, цукру, солі і води. Крім цього, з метою розширення можливостей використання фітосуміші рослинної олії з хроном подрібнення коренів хрону проводять з додаванням олії соняшникової дезодорованої. Додавання рослинної олії дезодорованої дозволяє уникнути неприємних відчуттів в процесі переробки коренів хрону.
Інновації і переваги пропозиції:
Фітосуміш рослинної олії з хроном може бути використана як при виробництві різноманітних харчових приправ та й як оздоровчо-профілактичний засіб. Створена фітосуміш з хроном розширює можливості використання хрону у харчовий промисловості, не завдаючи неприємних відчуттів епітелієм ротової порожнини.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Олія в результаті інформаційного обміну набуває аромату і смаку хрону і використовується як приправа, складова доля оздоровчо-профілактичних засобів. Твердий залишок з додаванням оцту, цукру, солі, води являє собою цінну харчову приправу.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва харчових продуктів.
Сфера діяльності партнера:
Харчова промисловість.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.